Друк

Мітинг до 72-ї річниці перемоги над нацизмом і завершення Другої світової війни

Автор: Адміністратор. Posted in Новини

5 травня 2017 року біля меморіалу військових частин і з’єднань, яким за відзнаку в боях під час визволення нашого міста наказом Верховного Головнокомандувача від 25 жовтня 1943 року присвоєно найменування «Дніпропетровських», відбувся мітинг.

З нагоди 72-ї річниці перемоги над нацизмом і завершення Другої світової війни в Європі студенти коледжу вшанували пам’ять тих, хто врятував світ від «коричневої чуми».

На святі були присутні заступник голови Центральної районної у місті ради Богдан Галенко, голова районної ради організації ветеранів України, численні почесні гості.

Студенти коледжу своїми виступами, віршами і піснями привітали ветеранів, а також хвилиною мовчання вшанували героїв не лише Другої світової, а й сучасної неоголошеної війни проти російських агресорів.

У своєму вітальному слові Богдан Галенко від імені районної ради подякував колективу Дніпровського державного коледжу будівельно-монтажних технологій та архітектури за належне національно-патріотичне виховання студентської молоді

На сайті 11 гостей та відсутні користувачі